dissabte, 20 de novembre del 2010

Portal


Açò és la primera prova del blog de la Biblioteca Municipal de Betxí, per vore com va la cosa.

La idea és emprar una eina de les noves tecnologies de la informació per comunicar-nos amb els usuaris de la biblioteca, donar a conéixer les nostres activitats, les novetats i tot allò que tinga a vore amb Betxí i el món dels llibres, la lectura i la cultura en general.

És una finestra oberta a tothom, així que participeu. Però per favor sigueu respectuosos amb els vostres comentaris, sobretot amb la gent amb barba.

Com veureu el dia de la posada en marxa del nostre bloc coincideix amb el Vint de Novembre, data molt important per a la nostra cultura. No sigueu mal pensats: el 20 de novembre de 1490 es va publicar la primera edició del Tirant lo Blanc, per això hui és el Dia de les Lletres Valencianes.

3 comentaris:

  1. Bon dia, Enric. Benvingut al món del blocs/blogs que es fan i es desfan. He vist la data de posada en marxa i m'ha vingut al cap una creu molt alta que van fer "de forma voluntariosa" a la serra madrilenya...Ara, ja més tranquil, pense en Plaerdemavida. Per cert, Plom del Solaig va en segones, no?

    ResponElimina
  2. Molt xulo açò, sí senyor. Espere que tinga continuïtat. Enhorabona per la iniciativa i per la nova biblioteca.

    ResponElimina
  3. Ei, a vore si l'actualises, matxo.

    ResponElimina