dimarts, 11 de gener del 2011

Enquesta d'activitats a la Biblioteca

Durant uns dies hem tingut oberta una enquesta per a que tothom votara quines activitats li agradaria que s'organitzaren a la nostra Biblioteca, i els resultats han estat aquests:

- Contacontes per a xiquets (7 vots, 27%)
- Exposicions (7 vots, 27%)
- Conferències d'actualitat (5 vots, 19%)
- Contacontes per a adults (4 vots, 15%)
- Presentacions de llibres (3 vots, 12%)


Prenem nota i ho traslladarem on pertoca. No obstant, no estaria malament que en suggrerireu més, ja que la Biblioteca és de tothom, i entre tots la fem. Per fer això vos podeu dirigir tant ací a la Casa de la Cultura com a l'Ajuntament (Registre) i fer la sol·licitud oportuna.

Dit açò, i ara que em ve al pensament, quins dos elements "essencials" en un servei com aquest no tenim encara? Rumieu, rumieu. Qui ho encerte tindrà un premi (un llibre, com no...).

4 comentaris:

  1. A que et refereixes quan dius "elements"??? element fisic?? no fisic??? pot ser conexió wifi?? vaig encaminada o no.... mmmm

    ResponElimina
  2. Són uns elements mobles que es troben en totes o en la majoria de biblioteques públiques, però que en aquesta, per les raons que siguen, ara mateix no tenim, encara que ja s'han posat en marxa les mesures per reemeiar-ho. És o són una d'eixes coses que passen desapecebudes, fins que dius... "Xa, si tinguérem XXX en faríem ús".

    ResponElimina
  3. Fotocopiadora??? o si que en tens... no m'he fixat. Que complicat... pensaré a vore si em guanye eixe llibre.

    ResponElimina
  4. Sí, de fotocopiadora sí que en tenim, i ordinadors, i escànner, i impressores, i wifi i taules, i cadires... És una cosa més... subtil. Però es tracta d'elements mobles, res d'abstracte. Són unes coses que sense elles la biblioteca funciona perfectament, però que si els tens, doncs, vaja, millor. pega una ullada al teu voltant, pensa en les biblioteques que coneixes, etc. En definitiva: rumia, rumia...

    ResponElimina