dilluns, 28 de febrer del 2011

ENRIC VALOR: EL VALOR DE LES PARAULES

L'any passat l'Acadèmia Valenciana de la Llengua va designar Enric Valor escriptor de l'any per a commemorar el desé aniversari de la seua mort i celebrar, alhora, el centenari del seu naixement, el 22 d'agost de 1911. Per aquest motiu, l'Ajuntament de Betxí ha volgut sumar-se a aquestes celebracions i homenatjar un dels grans escriptors i intel·lectuals valencians del segle XX, qui, juntament amb d'altres com Vicent Andrés Estellés, Joan Fuster o Manuel Sanchis Guarner, va formar part d'una de les generacions més prolífiques de la nostra història cultural i que més ha enriquit la nostra literatura.

Així, demà dimarts, a partir de les set de la vesprada, Josep Lluis Domènec, acadèmic de l'Acadèmia Valenciana de la Llengua, impartirà la conferència “Enric Valor: El valor de les paraules” en la Biblioteca Municipal. Paral·lelament, durant tota aquesta setmana es podrà visitar l'exposició preparada per l'Acadèmia sobre la vida i obra d'Enric Valor en la nostra Biblioteca.


2 comentaris:

  1. Enhorabona per la exposicio, jo la vaig vore en València i estava molt ben organitzada,

    ResponElimina
  2. Gràcies.
    Sí, jo també vaig anar a vore-la la Nau de la Universitat de València. En el cas de l'exposició que actualment tenim a la Biblioteca Municipal de Betxí, es déu a un oferiment de la presidenta de l'Acadèmia Valenciana de la Llengua el mateix dia de la inauguració de la biblioteca, i a la insistència que hem fet des del servei.

    ResponElimina